Delta som utställare p...
Lyssna   E-postikon Dela sida på Facebook

Delta som utställare på Forum för Giftfri miljö 2012

9 maj 2012

För tredje året i rad arrangerar Kemikalieinspektionen konferensen Forum för Giftfri miljö, i år med titeln Giftfri miljö – en ren vinst.

Vi vill visa att det finns fördelar att arbeta förebyggande med att minska riskerna med farliga ämnen, både ur företagsekonomisk synvinkel och ur ett samhällsperspektiv. Därför vill vi ha fokus på möjligheter till lösningar, visa inspirerande exempel och vara en mötesplats för alla som på olika sätt arbetar för en giftfri miljö.

För att detta ska bli verklighet ordnar vi en utställningsdel där företag, myndigheter, organisationer och forskare får möjlighet att visa upp sina bidrag i arbetet för en giftfri miljö. Tidigare års Forum för Giftfri miljö har varit uppskattade och välbesökta. Därför har vi i år valt en större lokal med plats för fler deltagare och en utställning. I år tar vi emot 400 deltagare.

Konferensen hålls på Münchenbryggeriet i Stockholm den 15 oktober 2012. Som utställare får du en affisch upptryckt av KemI där huvudbudskapet presenteras. Du har möjlighet att ha med en egen affisch och att sprida eget informationsmaterial. Det finns också möjlighet att ha ett mindre bord med datoranslutning.

Utrymmet tillåter inte traditionella montrar och vi ser det som en fördel om flera organisationer, som deltar i samma initiativ, kan ställa ut tillsammans. Detta är inte en plats för enskilda företags marknadsföring av produkter, men enskilda företags initiativ kan spela avgörande roll i förändringsarbetet för en giftfri miljö.

Utställningsdelen kommer att vara uppbyggd kring två teman:
1. Ny forskning/kunskap som ger ökad insikt och inspiration i arbetet med att identifiera och minska risker.
2. Initiativ, verktyg och råd som kan vara ett stöd för företag, konsumenter och andra för att minska riskerna med farliga kemiska ämnen.

Vi ser fram emot era förslag till bidrag!

Kemikalieinspektionen kommer att välja ut utställare inom respektive tema. Ni får besked senast 2012-06-15.   

Gör intresseanmälan senast 2012-06-01

 

Vid praktiska frågor kontakta:
Blick Möteskonsult AB:
Mikaela Stangebye
mikaela@blickmoteskonsult.se
tel: 08-562 862 01


Frågor om innehåll:
Kemikalieinspektionen:
Anne-Marie Johansson
anne-marie.johansson@kemi.se
tel: 08-519 41 234

Christina Rudin Snöbohm
christina.rudinsnobohm@kemi.se
tel: 08-519 41 255